Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.EuroVision is een fullservice informatiseringbedrijf. Dit houdt in dat wij naast onze software ook assisteren in het beheer en verwerking van tekst- en beeldmateriaal.Algemeen
EuroVision maakt uw internetsite beheerbaar en biedt tal van applicaties die rendement garanderen. Daarnaast kijken wij over uw schouder mee en ondersteunen in het gebruik van EuroVision software. Waar gewenst bieden wij de helpende hand in verwerking en bewerking van informatie. Kortom, u houdt de regie in handen en wordt daarnaast fullservice bijgestaan door EuroVision.


Bereikbaarheid

Online ondernemen vraagt om snelheid. Daarom is het essentieel dat uw webbeheerder bereikbaar is voor instructies of voor het doorvoeren van wijzigingen in uw website.  Kleine aanpassingen worden direct doorgevoerd door uw klantbeheerder. EuroVision is onder kantoortijden te bereiken vanaf 08.30 uur tot 17.00 uur op telefoonnummer. 0541 – 66 28 83.

Ondersteuning & Instructies
Voor het gebruik van EuroVision software verlenen wij telefonische ondersteuning evenals instructies bij u op locatie. Verder verstrekken wij interessante tips ter bevordering van uw rendement en bezoekersresultaten.

Onderhoud, beheer van content
EuroVision voert waargewenst aanpassingen door in zowel tekst als beeldmateriaal en ondersteund in de bewerking en verwerking van deze informatie. Daarbij kunt u denken aan,
- Bewerken en verwerken van productfoto’s en artikelbestanden
- Fotobewerking en optimalisatie
- Ontwerpen van creatieve beelden en vormgeving
- Verwerken en opmaken van teksten en beeldmateriaal
- Ontwikkelen van maatwerksoftware en data-uitwisseling

Updates

EuroVision voert updates uit ter verbetering van de software. Daarnaast worden regelmatig nieuwe toepassingen aangeboden zoals GoogleReady, Webstatistieken, WYSIWYG-editing en digitale nieuwsbrieven.

Software & knowhow
EuroVision beschikt over kennis en ervaring op het gebied van serverbeheer, softwareontwikkeling, grafische bewerking en contentbeheer. Daarvoor maakt EuroVision gebruik van de volgende software,
- MS Server 2000, MS Advanced Server
- MS ASP, MS SQL
- Progress Business Application Platform
- Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Flash
- MS Excel, MS Acces, MS Word, MS Outlook

Hardware & Infrastructuur
Om snelheid en continuïteit te garanderen kiest EuroVision voor haar eigen infrastructuur waarin email, dataverkeer, dataverwerking en dataopslag fysiek zijn gescheiden. EuroVision web- , mail-  en dataservers zijn uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van besturing en hardware. Om een optimale dataverbinding te garanderen kiest EuroVision voor het snelste  internetknooppunt van Nederland. Jaarlijks voeren externe patijen audits ter verbetering van EuroVision infrastructuur.

 

Home | portfolio | producten | contact
Algemene voorwaarden