Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.

           

 

  
De facturatiesoftware van EuroVision gebruikt een flexibele basis waarmee op eenvoudige wijze offertes, orders en facturen kunnen worden geproduceerd.
Deze basis kan worden uitgebreid met modules zoals inkoop, magazijn en servicebeheer.Flexibel en modulair
Waar het starters vooral gaat om een flexibiliteit en eenvoud, vraagt het MKB-bedrijf om controle op producten- en informatiestromen. EuroVision biedt daarom een “All-in-one” oplossing waarbij flexibele facturatie de basis vormt. Deze basis is modulair uit te breiden met;
- Inkoopbeheer
- Voorraadbeheer
- Service en onderhoud
- Webservices
Tevens kan de facturatie worden ingelezen in EuroVision basisadministratie zodat dubbele informatieverwerking is uitgesloten en het risico op fouten wordt geminimaliseerd.Volledige controle
Uw bedrijf heeft met EuroVision Salessoftware de volledige controle over:
- Offerte-, order- en facturenstroom.
- Pijplijnvoorraden
- Onderhanden Serviceopdrachten
- Gestuurde inkoopadviezen
- Relatiebeheer
- Klanthistorie

Rapportage
Verder biedt EuroVision tal van rapportagefuncties zoals,
- Voorraadlijsten
- ProductenRanking
- Klantenhistorie
- Inkoophistorie
- Omzethistorie
- Scoreanalyse
- Etc.

Exporteren
Verder kunt u bestanden zoals voorraden, adressenbestanden en verkoopinformatie exporteren naar Excel ten behoeve van herrekeningen en mailmerge.

Webshop
Internetverkopen stijgen in een razend tempo. Daarom biedt EuroVision Salessoftware tevens de mogelijkheid om productinformatie te exporteren naar EuroVision webshops en orderinformatie te importeren in EuroVision Salessoftware. Uw webshop neemt zo de gehele orderintake over en biedt de informatie dagelijks ter verwerking aan.

Gratis Demo
Download nu gratis onze DemoSoftware, of maak een afspraak met een van onze EuroVision klantbeheerders. U wordt vrijblijvend geïnstrueerd in het gebruik van EuroVision Salessoftware.


 

Home | portfolio | producten | contact
Algemene voorwaarden