Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
 MKB WEBSITES

EuroVision MKB Websites staan garant voor smakelijke internet-presentaties en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van Content Management en InternetMarketing.


Grafisch en Technisch
EuroVision producties worden veelal ondersteund door bewegende beelden en geluid. Een krachtige accent maakt de website herkenbaar en vernieuwend. In de technische uitvoering wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op het gebied van Content Management en InternetMarketing. Door middel van gebruikersvriendelijke CMS-software kunt u teksten foto’s en emailformulieren wijzigen en toevoegen. De EuroVision Software zorgt tevens voor een optimale vindbaarheid door zoekmachines zoals Google.

 Voordelen

EuroVision MKB Website biedt u de volgende voordelen
- Professionele vormgeving op maat ontwikkeld
- Onbeperkt aantal pagina’s
- Optimale vindbaarheid door zoekmachine
- Gebruikersvriendelijk CMS-software
- Krachtige Managementsoftware voor resultaatgerichte sturing
- Projectmatige ondersteuning door EuroVision
- maatwerksoftware wordt tegen meerprijs ontwikkeld en geïmplementeerd
- Modulaire opbouw en uitbreidbaar met applicatie zoals FotoAlbums, Email-nieuwsbrieven, Gastenboeken, Forums, Webblogging, Webshops, Digitale Menukaarten, En nog veel meer

Vrijblijvende Presentatie
Kiest u voor een EuroVision MKB website dan neemt onze projectcoördinatie de volledige begeleiding op zich. Zo zet hij samen met u de lijnen uit voor de vormgeving van de website en begeleid hij in het verzamelen, bewerken en verwerken van tekst, beeld en geluid. Dit bespaart u tijd en garandeert het beste resultaat.
Download onze presentatie


 

Home | portfolio | producten | contact
Algemene voorwaarden